VANAF 24,95

De mooiste Beautybox om cosmetica te ontdekken!

  • Elke 2 maanden je eigen verwenmoment!
  • Een box vol met 8 tot 10 full-size beauty producten twv meer dan 100 Euro
  • Gratis thuisbezorgd in een mooie box

Meer dan 10.000 members gingen je voor!

VANAF 24,95

Wat is Bluxbox?

Een box vol met heerlijke beautyproducten: make-up, gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, haarproducten en parfum. Een box vol met verrassingen in de vorm van een abonnement!! En geloof ons, als je er eenmaal 1 hebt ontvangen dan wil je meer ;-) 1 keer per 2 maanden ontvang je een beautybox met tussen de 8 en 10 producten om jezelf heerlijk te verwennen. Wie wil dat nou niet? De inhoud heeft altijd een minimale winkelwaarde van € 100,-. Dat betekent dus minimaal € 70,- KORTING!

Hoe het werkt

1. Kiezen

Kies het abonnement dat jij wilt

2. Aanmelden

Meld je aan

3. Verwen jezelf!

Elke 2 maanden een box t.w.v. meer dan 100 Euro!

Ons verhaal

In 2014 begonnen we als een echte pionier met het samenstellen van make-upboxen en cosmeticaboxen. Als eerste in Nederland zorgde Bluxbox voor de lancering van de beautybox. Met een groot netwerk aan beauty- en cosmeticamerken op zak, waren we in staat om de mooiste deals te sluiten. En die deals? Die stopten we in onze box. Zo ontstond Bluxbox: nu de grootste én volste box van Nederland. Een beautybox vol full-size cosmetica, make-up, tools en verwenproducten.
Bluxbox is niet meer weg te denken van de Nederlandse markt! Ondertussen hebben we al meer dan 10.000 fans verrast met deze fijne box. Dat doen we al jaren op rij. En we werken keihard om deze Nederlandse beautylovers te blijven verrassen met de beste producten, de mooiste combinaties en de nieuwste releases. We gunnen iedereen dat verwenmoment!

+10.000 happy members gingen je voor

En dit is wat ze over ons zeggen...

9

De allerleukste (beauty)box die er is.

Het leukste aan deze box vind ik dat je voor weinig geld veel producten krijgt waarvan de waarde veel meer is. Een super leuke manier om nieuwe merken en producten te testen!

Bertina, 22, Hardenberg

9.8

Echt top en verslavend

Al jaren lid en nog steeds iedere keer weer blij verrast met het uitpakken. Altijd op de hoogte van de nieuwste producten en trends echt top en verslavend ?

Anita, 50 jaar, Best

9

Ik ben verkocht!

Ik ben erg enthousiast over de inhoud; veel verschillende en vooral ook vernieuwende producten die je anders niet snel zou kopen. En ik gebruik echt alles!

Marleen, 28, Enschede

Wat zat er in de vorige boxen?

Deze box heb je helaas gemist, dus meld je snel aan zodat je niks meer hoeft te missen!

VANAF 29,95

De merken waar wij o.a. mee samenwerken