• Elke twee maanden een box t.w.v. € 100,-
  • Maandelijks opzegbaar
  • Gratis verzending
  • Elke twee maanden een box t.w.v. € 100,-
  • Maandelijks opzegbaar
  • Gratis verzending

Benieuwd naar beautybox ervaringen?

Bluxbox is dé beautybox van Nederland!

Heb jij al eens een beautybox uitgeprobeerd? Dan weet je: het is écht een cadeautje aan jezelf. Zo ervaren ook de klanten van Bluxbox dat. Al sinds 2014! De inhoud van een Bluxbox is altijd een verrassing. Maar wij beloven jou: je wordt niet teleurgesteld. In jouw Bluxbox vind je namelijk altijd een veelzijdige mix aan cosmetica producten. Dat maakt ‘m heel geschikt voor iedereen die graag bezig is met verzorging, make-up en beauty.

Van reinigingslotions tot verzorgende crèmes en van geurend doucheschuim tot shampoo die je haar laat glanzen. Aangevuld met luxe make-up producten, van foundation tot een wenkbrauwpotlood en lippenstift en aanvullende goodies zoals kwasten en removerpads. Kortom: een wisselende, complete beautybox. Alles voor die irresistible look!

Lees snel verder voor meer beautybox reviews!

Kies de Bluxbox die bij jou past

Zes keer per jaar stellen we bij Bluxbox met zorg een luxe pakket samen, verpakt in een stijlvolle cadeaudoos. Bij elkaar opgeteld hebben de producten een minimale waarde van 100 euro! Koop eenmalig een box, of regel dat je ‘m structureel ontvangt. Wij bieden verschillende abonnementsvormen aan:

  • Wil je altijd opzeggen? Dan betaal je € 29,95 per box.
  • Ontvang een half jaar lang iedere twee maanden een Bluxbox en je krijgt € 2,- korting per box. Na 6 maanden opzegbaar.
  • Bind je voor een jaar aan Bluxbox (daarna opzegbaar), je krijgt € 4,- korting per box.

Lisanne wordt iedere maand verrast met zo’n exclusieve box: “Het toffe aan de box vind ik dat er een zeer gevarieerd aanbod van producten is. Er zitten producten in die je allemaal kunt gebruiken en niets “overlapt” elkaar. Van praktische items zoals een tandpasta en haarlak tot make up en zelfs een ‘lip mask’!

Overzicht Bluxbox abonnementen bekijken. Kies het abonnement dat het beste bij jouw beauty-wensen aansluit, of bij jouw budget natuurlijk!

Beautybox ervaringen

Een make-up goodie box waar je blij van wordt!

Bestel jij een Bluxbox? Dan ontvang je een luxe cadeaudoos, met daarin ongeveer 10 wellness-producten. De beautybox bevat een unieke mengeling van producten van toonaangevende merken én inspirerende nieuwe brands. In Bluxbox vind je vooral fullsize producten, om lekker lang van te genieten, afgewisseld met praktische proefverpakkingen en travel size producten die je heel eenvoudig in je toilettas of beautycase stopt als je op reis gaat. Kortom: verwacht een gevarieerde box, om lekker van alles uit te kunnen proberen. Wie weet ontdek jij met een make-up goodie box van Bluxbox jouw ultieme verzorgingsproduct, make-up of accessoire? Be surprised!

Beautybox ervaringen van vaste klanten

Bluxbox was de allereerste beautybox van Nederland. In 2014 verstuurden wij onze eerste verwenpakket. Ondertussen hebben we een trouw klantenbestand. Op zoek naar Bluxbox beautybox reviews? Lees dan snel verder, óf kijk op onze Facebookpagina of onze Instagrampagina voor meer ervaringen met Bluxbox.

 

Deze dames zijn blij met Bluxbox:

Jessica: “Was vroeger klant bij Blux en dacht om eens een verrassingspakket te nemen en weer wat productjes te testen. Net ontvangen en ben er zo blij mee dat ik meteen nog één besteld heb. Wat een fijne selectie. Ga hier zo van genieten. Bedankt BLUX

Natasha: “Ik weet het nooit zo met beautyboxen. Het uitpakken van zo’n doos is altijd een feestje maar vaak vind ik de producten mwah. De helft bestaat uit samples en de andere helft zijn make-up producten in kleuren die niemand staat. Maar dat geldt absoluut niet voor de Bluxbox! Dit is de eerste keer dat ik deze box ontvang en ik ben er super enthousiast over. De box bevat, als je het mij vraagt, écht nuttige producten waar iedereen wel iets mee kan.

Lonneke: “Blux Box is de beste manier om nieuwe merken te ontdekken!

Mogen wij jou ook verrassen? Veel van de beautyliefhebbers van het eerste uur zijn nog altijd klant. Dat zegt toch genoeg? Onze exclusieve make-up box shop je nú online!