• Elke twee maanden een box t.w.v. € 100,-
  • Maandelijks opzegbaar
  • Gratis verzending
  • Elke twee maanden een box t.w.v. € 100,-
  • Maandelijks opzegbaar
  • Gratis verzending

Op zoek naar een maandelijkse beautybox?

Maak kennis met Bluxbox: dé beautybox van Nederland

Een maandelijkse beautybox: elke maand verwend worden met de nieuwste beautyproducten. Jezelf laten stralen met mooie make-up, relaxen met heerlijke douche-essentials en goed zorgen voor je lichaam met bodybutters, -lotions of serums. Natuurlijk is het geheel niet af met glanzende lokken, die je verkrijgt met de fijnste haarproducten. Toch is het niet meer nodig om élke maand een make-up box of cosmeticabox te bestellen. Bluxbox is de grootste, volste en meest complete beautybox van Nederland die het allemaal heeft. Met genoeg producten om jezelf twee maanden in de watten te leggen.

Leg jezelf in de watten met Bluxbox

Als eerste in Nederland zorgde Bluxbox voor de lancering van de beautybox. Met een groot netwerk aan beauty- en cosmeticamerken op zak, waren we in staat om de mooiste deals te sluiten. En die deals? Die stopten we in onze box. Zo ontstond Bluxbox: nu de grootste én volste box van Nederland. Een beautybox vol full-size cosmetica, make-up, tools en verwenproducten.

Bluxbox is niet meer weg te denken van de Nederlandse markt! Ondertussen hebben we al meer dan 10.000 fans verrast met deze fijne box. Dat doen we al jaren op rij. En we werken keihard om deze Nederlandse beautylovers te blijven verrassen met de beste producten, de mooiste combinaties en de nieuwste releases. We gunnen iedereen dat verwenmoment!

Maandelijkse beautybox

Geen maandelijkse beautybox meer nodig

Met Bluxbox is een maandelijkse beautybox overbodig geworden. We sturen je eens in de twee maanden een box, boordevol producten om de maanden mee door te komen. Het voordeel? Je hoeft niet onnodig thuis te wachten op je pakketje! Bovendien ben je een stuk goedkoper uit met de beautybox van Bluxbox. Je krijgt namelijk een box vol spullen ter waarde van meer dan honderd euro! En daar betaal je slechts 29,95 voor. Daarbij kun je kiezen voor verschillende kortingen. Ga je voor een beautybox abonnement van twaalf maanden lang? Dan ontvang je zes beautyboxen met maar liefst vier euro korting! Bij een abonnement van zes maanden ontvang je twee euro korting per box. We durven daarom wel te zeggen dat Bluxbox de juiste keuze is van alle beautyboxen. Voor iedereen die zich optimaal wil laten verwennen én daarbij voordelig uit wil zijn.

Exclusief en veelzijdig

Met onze beautybox willen we je niet alleen in de watten leggen. We willen je namelijk ook verrassen en kennis laten maken met de nieuwste innovaties op beautygebied. Sta jij altijd te popelen als een beautymerk met een nieuwe release komt? Of laat je je liever verrassen met die nieuwe innovaties? We stoppen de boxen vol met producten die je nog niet kent, van full size formaat tot samples. Door onze samenwerking met exclusieve merken en innovatieve beautyinstituten, blijven we op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt én ontvang jij als eerste de nieuwste releases van de verschillende beautymerken op je deurmat. Vanzelfsprekend zorgen we ervoor dat er in de box een mooie balans zit: zo stoppen we zowel make-up als gezichts- en haarverzorgingsproducten, tools en verwennerijen voor je lichaam in de box. Door ons uitgebreide netwerk, ontvang je ook producten die je niet zomaar in de winkel koopt.