• Elke twee maanden een box t.w.v. € 100,-
  • Maandelijks opzegbaar
  • Gratis verzending
  • Elke twee maanden een box t.w.v. € 100,-
  • Maandelijks opzegbaar
  • Gratis verzending

Over ons

Wie wij zijn? Dat vertellen we je graag! Net zoals we graag horen wie jij bent 😉

Twee mannen die op zoek waren naar iets wat écht bij ze past. Een product waar ze echt wat mee hebben. Haha, niet echt, maar vrouwen verrassen en blij maken is natuurlijk wel heel leuk. Om het team te versterken en de vrouwelijke input niet te laten ontbreken ondersteunt Eveline ze. Een klein team, maar heel flexibel en daardoor weet je altijd met wie je te maken hebt. Handig toch?

Zo doen wij er alles aan om de ‘unboxing experience’ te optimaliseren!! En wist je dat wij de volste en grootste beautybox van Nederland en België verkopen? Bijna allemaal full size producten in een prachtige box die je elke twee maanden mag uitpakken. Gewoon om jezelf te verwennen!

Jouw Bluxbox Team

Eveline Plantinga

De spin in het web bij Bluxbox. Regelt de producten bij de verschillende merken, reageert op jullie appjes, mailtjes en berichtjes. Onmisbaar voor de juiste klantervaring! 

Operational Manager
Matthijs Bramer

Matthijs Bramer

Is van de processen en IT en let op de centjes. 45 jaar, getrouwd en vader van een meidenclub van 3 dochters die samen met mama als eerste de nieuwe producten mogen uittesten!

Financiën, ICT

Harro Messelink

Zorgt voor Sales en Marketing en maakt het jullie online zo makkelijk mogelijk! 48 jaar, getrouwd, 2 dochters en een zoon. Z'n dochters vertellen hem wat er in de box moet ;-).  

Sales, marketing